Onze diensten


Hoe werkt IT Op Afstand?

Meld uw reparatie aan en wij nemen direct contact met je op. Door onze snelle leverancier, kunnen wij onderdelen de volgende werkdag ontvangen. Een reparatie zal zo 1 á 2 werkdagen duren. We behandelen uw spullen met zorg en zorgen ervoor dat hij weer als nieuw bij u terecht komt.

Wilt u op afstand geholpen worden? Geen probleem!

We bieden u ook de mogelijkheid om computer problemen op afstand op te laten lossen. Door middel het programma teamviewer kunnen wij uw apparaat eenvoudig en snel overnemen. Dit is alleen van toepassing voor problemen zoals, virus verwijderen, computer sneller maken en instellingen aanpassen. 


IT Op Afstand software

Om uw problemen op afstand te kunnen oplossen, zult u gebruik moeten maken van het onderstaand programma. 

Teamviewer / IT Op Afstand software

Dit programma biedt de mogelijkheid om uw computer, mac, telefoon of tablet op afstand over te nemen. Klik op een van de onderstaande knoppen om teamviewer te downloaden. 

Teamviewer voor Windows 

Teamviewer voor Mac

Teamviewer voor Android 

Teamviewer voor IOS

Hoe werkt onze software?

Algemeen

Teamviewer is een handig programma waarmee je op afstand de pc van een ander kan bedienen, alsof je er zelf voor zit. Uiteraard moet die ander daar dan wel toestemming voor geven!
Nadat de sessie is beëindigd, wordt de verbinding verbroken.

Is het gebruik van deze software wel veilig?

Teamviewer is één van de marktleiders op het gebied van beheer en ondersteuning op afstand. De Teamviewer Quicksupport module is uitgerust met een aantal belangrijke veiligheidsmechanismen die ervoor zorgen dat u dit hulpmiddel zonder enig risico kunt gebruiken:

  • Willekeurige sessie nummers: De willekeurig geproduceerde sessienummers zorgen ervoor dat u enkel en alleen wordt verbonden met diegene waarmee u wenst te communiceren. 
  • 256 bits encryptie: Elke verbinding wordt gecodeerd met een algoritme dat aan de SSL norm voldoet, namelijk het 256 bits AES algoritme. 
  • Het verbreken van de verbinding is op elk ogenblik mogelijk, door een eenvoudige muisklik.
    Beide deelnemers kunnen op elk ogenblik de verbinding verbreken door op het kruisje van het programma te klikken.

Kan de monteur alles zien?

Of we nu op locatie bij u zijn of de hulp bieden op afstand, in beide gevallen kunnen we alleen maar uw probleem verhelpen door mee te kijken op de computer en het probleem in te zien. Er zal meestal wel iets moeten worden gewijzigd / aangepast, om het probleem op de computer op te lossen. Op het moment dat er een verbinding tot stand is gebracht ziet de ICT specialist hetzelfde als wat u ziet op uw beeldscherm. Afhankelijk van het specifieke probleem zal er soms diep in uw systeem moeten worden gekeken, echter kijkt u telkens mee. Daarbij blijft u altjd de volledige controle houden over uw eigen computer of mobiele device.
U mag er op vertrouwen dat alle informatie die gezien wordt op de computer niet zonder uw (expliciete) toestemming wordt gebruikt en dat al onze medewerkers zijn gebonden aan een zwijgplicht / beroepsgeheim.