Computer Reparatie

Heeft u nu computerhulp nodig of bent u slachtoffer geworden van een virusaanval? Aarzel niet en bel ons op via 06-39583048. Wij staan 7 dagen per week voor u klaar om uw computer probleem op te lossen. Ook 's avonds!

Computer reparatie van alle soorten en merken

Gaat het om een Desktop kast, werkstation, all-in-one pc of een van de andere soorten computers? Geen probleem, IT Op Afstand heeft een oplossing voor alle computers. De meeste onderdelen zijn de volgende werkdag binnen, dus kan uw reparatie vlot en effectief uitgevoerd worden. 

 

Wij voeren natuurlijk ook iMac reparaties uit. Neem contact met ons op voor meer informatie over deze reparatie. 


Diagnose 

Omdat u niet de kennis van computers heeft,  is de kans groot dat u niet weet wat er kapot is. Zodra wij uw apparaat hebben ontvangen, onderzoeken wij wat er precies kapot is. Vervolgens ontvangt u een prijsopgaaf met de verschillende mogelijkheden voor reparatie. U weet dus altijd waarvoor u akkoord geeft!


Tarieven computer reparatie

De voordeligste in Roosendaal voor computer reparatie / computerhulp, bekijk onze tarieven


Hulp bij computerproblemen

Wij kunnen je helpen met:

Sneller maken van een trage computer

Wij kunnen jouw computer of laptop versnellen, door die netjes op te ruimen. We scheppen orde in de chaos, waardoor jouw PC weer veel sneller de juiste bestanden en programma’s kan vinden.

Opschonen van een rommelige computer

Wij zetten de belangrijke bestanden weer bij elkaar en ruimen alles netjes voor je op. Zoals een digitale kledingkast, waarin we ervoor zorgen dat jij het overzicht weer krijgt en je alles makkelijk en snel kunt vinden.

Controleren en verwijderen van virussen

Heb je last van een computer virus en wil je dat graag vakkundig laten verwijderen? IT Op Afstand is jouw specialist voor de computer. Wij herkennen wat er aan de hand is en weten hoe we het probleem voor je kunnen oplossen.

Maken van een backup van bestanden

Weet je niet hoe je een back-up kunt maken van jouw computer? IT Op Afstand weet dat als geen ander en leggen het je graag uit. We gaan samen met je aan de slag en laten je ook zien hoe je er de volgende keer zelf een back-up kunt instellen en maken. 

Installeren en instellen van een nieuwe computer

Wij helpen je graag de juiste kabeltjes aan te sluiten en de belangrijke software te installeren. Inclusief Office en andere programma’s waar je gebruik van wilt maken. De makkelijkste manier om goed van start te gaan.

Herstellen van een vastgelopen pc

Loopt jouw PC regelmatig vast of is de computer nu een keer echt blijven hangen? Het is belangrijk om de stekker er niet zomaar uit te trekken. Dat schakelt de computer wel uit, maar dat kan leiden tot het verlies of de onherstelbare beschadiging van belangrijke gegevens.